✕ Stäng

En räddare i nöden vid akuta tandproblem

För tandläkarkliniken Family Dental Care i Stockholm är tillgänglighet för patienterna alltid i fokus. Därför erbjuder man akuttandvård 24 timmar om dygnet, varje dag, året om.

familydentalTandproblem kommer aldrig lägligt men vissa tillfällen är värre än andra. För den som exempelvis skadar en tand eller drabbas av kraftig tandvärk på en helgdag kan det vara svårt att hitta en tandläkare som tar emot och istället för att få hjälp tvingas man förlita sig på värktabletter. På Family Dental i Stockholm vet man hur viktigt det är att få snabb hjälp med sina tänder när man behöver det och just därför är tillgänglighet deras främsta ledord. – Vi erbjuder dig tandvård av högsta kvalité 365 dagar om året och 24 timmar om dygnet. Vi är den enda tandläkarkliniken i Stockholm och Sverige som tar emot patienter dygnet runt, berättar Alex Famili, klinikchef på Family Dental. Men enligt Alex Famili handlar tillgänglighet inte bara om att ha generösa öppettider. Lika viktigt är det att göra besöken trivsamma och behagliga för patienterna. En vanlig utmaning som Family Dental ofta möter, både vid akutbesök och vid vanliga undersökningar, handlar om tandvårdsrädda patienter som vanligtvis upplever tandläkarbesök som väldigt jobbiga.

Erbjudande: 90 % rabatt på tandläkarundersökning.

Komplett tandläkarundersökning hos Family Dental Care på Kungsholmen. Passa på och köp för 2 personer och spara ännu mer! Valet gör du vid köpknappen. Undersökning Panoramaröntgen Polering med AirFlow Enklare tandstensborttagning

Alternativ 1 För 1 person. Ordinarie pris 2 490 kr, din deal: 249 kr Gå till Erbjudande

Ordinarie priser: undersökning 745 kr, panorama röntgen 495 kr, information och instruktion vid tand- och munsjukdomar 425 kr, enklare tandstensborttagning 825 kr.

Alternativ 2 För 2 personer. Ordinarie pris 4 980 kr, din deal: 399 kr Gå till Erbjudande

– Det krävs ett speciellt bemötande för patienter som är tandvårdsrädda och det är vi väldigt duktiga på. En viktig sak är att bygga förtroende genom att ta sig tid att verkligen förklara hur behandlingen går till, det skapar en större trygghet. Men lika viktigt är att kunna erbjudande lugnande och ångestdämpande medicinering i samband med behandlingen, säger han. En annan viktig faktor som gör att patienterna upplever behandlingen som behaglig är kvalitetskänslan. Att ha fräscha och trevliga lokaler är en del men kanske ännu viktigare är att kunna erbjuda den senaste tekniken som både underlättar behandlingen och ger bästa resultat. Som ett exempel nämner Alex Famili tandregleringsmetoden Invisalign, en metod för att korrigera sneda tänder utan den klassiska ”rälsen”. Med hjälp av en serie genomskinliga skenor rätar Invisalign ut tänderna och ger dig ett vackrare leende snabbare, enklare och ofta billigare än traditionella metoder. Metoden har redan blivit en succé i USA och enligt Alex Famili är det viktigt för Family Dental att kunna erbjuda den här typen av nya metoder för att kunna göra den bästa tandvården tillgänglig för fler. – Den här typen av teknik gör det enklare och bekvämare för folk att få en bättre tandhälsa och det är precis det vi eftersträvar, säger Alex Famili.

Senaste Nytt